Bayer Leverkusen vyhrává letošní Bundesligu. Foto: Pixbay.com
Bayer Leverkusen v Bundeslize válí. Foto: Pixbay.com

Patrik Schick v německé fotbalové lize gólem přispěl k vítězsví Leverkusenu 5:0 v Bochumi. Bayer protáhl rekordní sérii neporazitelnosti na 50 zápasů. 

Leverkusen v Bochumi hrál už od 15. minuty přesilovku. Passlack stáhl Tellu, který by jinak postupoval sám na branku, a musel předčasně opustit hrací plochu. Skóre otevřel ve 41. minutě svým sedmým ligovým gólem Schick a v nastavení prvního dějství zvýšil z penalty Boniface. Nejlepší střelec Bayeru se prosadil potřinácté v sezoně.

Schicka v 69. minutě nahradil na hřišti Adli, jenž o sedm minut později zvýšil na 3:0. V závěru pečetili vysokou výhru obránci Stanišič a Grimaldo. Gólman Matěj Kovář strávil utkání na lavičce náhradníků, Adam Hložek chyběl v nominaci na utkání. Bochum v posledním kole zavítá na hřiště Brém, kde potřebuje k jistotě záchrany uhrát alespoň bod.

Mistry z Leverkusenu dělí už jen jeden zápas od toho, aby se stali prvním bundesligovým týmem, který odehraje celou sezonu bez porážky.

Použitý zdroj:

https://www.fotbal.cz/repre/leverkusen-zaokrouhlil-neporazitelnost-na-padesat-zapasu-golem-k-vyhre-v-bochumi-prispel-i-schick/a20328

By administrator

Podnikatel v oblasti sportu, investic a médií, krizový manažer, redaktor a komentátor, účastník Rallye Paříž - Dakar 1995

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *